In een boek van Ute Kretzschmer getiteld ' Vrij Reizen in Andere Dimensies' (1) wordt ergens tegen het einde een beschrijving gegeven van wat een kymische huwelijk wordt genoemd. Ik had er nog nooit van gehoord, maar vond het concept fascinerend genoeg om het verder te laten reiken dan alleen de lezers van dat bepaalde boek.

Ook al heb ik niet zo'n hele hoge pet op van de 'geascendeerde meesters' (2) toch wil ik dit stukje van Kuthumi wel noemen:

"Antar, je zielenbroer, was voorbestemd om met jou in het kymisch huwelijk te treden. Het kymische huwelijk houdt in dat het oorspronkelijke androgyne wezen langzaam maar zeker weer samen gaat smelten. 


Je moet het zo zien: bij het binnengaan van het duale universum vormt zich vanuit een androgyn wezen een fijnstoffelijke famielie. Daartoe behoren je Hoger Zelf en een groot aantal vrouwelijke en mannelijke zielen die op bewoonbare planeten incarneren.

Het Hoger Zelf behoudt het overzicht en blijft in de fijnstoffelijke sfeer. Alle geslachtelijke lichamen worden in de fysieke wereld geboren. Je wisselt af met je zielenbroers en -zussen en hebt rustpauzes in de sferen aan gene zijde alvorens opnieuw geboren te worden.

Wanneer je in de geestelijke sferen een bepaalde rijpheid hebt bereikt, ontstaat de wens om dit spel der vergetelheid en het steeds maar weer geboren worden te beëindigen. Je verlangt naar eenheid, harmonie en vrede! 

Je hebt er genoeg van om te vechten en jezelfs als slachtoffer te ervaren. Dit is het moment dat je overgaat naar de meesterjaren en in deze periode mag je laten zien dat je geleerd hebt om je innerlijke balans te behouden.

De op aarde geïncarneerde persoon wordt getest of hij zijn innerlijke balans kan behouden en zijn best doet om positief ete denken en bewust uit de dader versus slachtofferrol te stappen. Je broers en zussen in de sferen aan gene zijde ondergaan eveneens een test. Zij mogen laten zien dat zijn zelfstandig, zonder de hulp van het Hoger Zelf, de zorg voor jullie - op aarde - kunnen dragen.

Wanneer je deze test met succes hebt volbracht, krijg je toestemming voor het kymische huwelijk. Dat houdt tevens in dat het wiel der wedergeboorte tot stilstand komt. Het zal dus ook je laatste incarnatie zijn.

Bij het kymische huwelijk wordt een persoon in de fysieke wereld met een zielenbroer of -zus van gene zijde tot één persoon samengesmolten. Dit gebeurt 's nachts tijdens je dromen. Sinds het nieuwe millenium zijn er al beduidend meer kymische huwelijken voltrokken op jullie planeet omdat de aarde zich sindsdien in een trilling bevindt die deze samensmelting ondersteunt." (pp. 199-200) 

 

VOETNOTEN
(1) Te koop bij Bol.com bijvoorbeeld - http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/vrij-reizen-in-andere-dimensies/1001004004765044/index.html
(2) http://dhost.info/waterput/ssoa/sananda-and-co.htm
(3) plaatje afkomstig van https://thedailyrace.wordpress.com/2011/09/01/double-consciousness-as-double-mindedness/